Art Jamming malekurser

 
Jeg arrangerer Art Jamming malekurser for private og i samarbejde med eksempelvis kunstforeninger og personalegrupper,

En kreativ og sjov dag, hvor vi angriber det hvide lærred med den brede pensel. Alle kan være med - selvom man ikke har malet før.


Tilbagemeldinger fra kursister
 
Hammel Kunstforening
"En skøn og kreativ dag! Workshop med Tina Kolding, Art Jamming. Vi fik afprøvet nye teknikker og fik gode ideer med på vej"
 
Rikke
"Tusind tak for den skønneste og dejligste dag fuld af vildt fede maleidéer og dejlige mennesker"

Helle
"Det er en fornøjelse at være med på Tinas hold og hun åbner for en verden fuld af muligheder og udvikling"

Jeanine
"Every time I paint i feel gratitude towards Tina at Art Jamming for opening up for me a whole new world of both inner work and outwards expression..."

Anne-Marie
"Det der flyttede mest var en følelse af, at være blevet udfordret og rykket på - samt legaliseringen af, at det var ok at slippe styringen - jeg er stadig helt høj af følelsen."

Jane
"Det var så fedt, at male igen efter så lang tid. Du var super god til at inspirere og vejlede. Og sikke fantastiske omgivelser. jeg var simpelthen så glad og fyldt med energi, da jeg kørte hjem."

Kirsten
"Personligt synes jeg, at du er en supergod underviser, der formår at skabe fremdrift og glæde hos kursusdeltagerne. Tak for det."

Mette
"Tak for sidst. Det var fantastisk. Jeg elsker at være på dine kurser. Du er sådan en god underviser"

Marianne
"Rart at få inspiration, se døren åbne sig, så jeg begynder at lære nyt."

Gitte
"Jeg vil bare sige tak for sidst, fedt kursus, din energi smittede og din evne for at alle føler sig som en succes - du kan noget særligt:-) Det er ikke sidste gang jeg kommer til dine kurser.. - jeg fik meget med