Galleri / Projekter

Projekter

Fotokonkurrence Plastik Pletskud afholdt af Plastic Change 
 
For at sætte fokus på plastfourening i havet, valgte jeg sammen med fotograf Tina Sørensen at "lege" på stranden ved Sønderho på Fanø.
 
Vi brugte det havaffald, som vi fandt på stedet, og satte det ind i en ny sammenhæng.
 
Vi modtog en 3.plads med denne begrundelse:
 
"Billedet er velkomponeret. Fokus ligger perfekt på pæren, men havet kan samtidig fornemmes i baggrunden. Det er lige før at man kan dufte den friske saltvandsbrise. Tænd pæren. Alle ideer er velkomne."
Vægmaleri
 
Det var en skøn opgave, at male det store vægmaleri af Gudinden Parvati, hos Garam Yoga i Silkeborg.
 
Parvati er den hinduistiske gudinde for frugtbarhed, kærlighed og hengivenhed, samt af guddommelig styrke og kraft.
Kirkeudsmykning i Stjær Kirke
 
Du kan læse hele artiklen fra Kristeli Dagblad ved at klikke på linket "Fire kunstnere og en kirke"
 
Citat: 
" Vi galer jo jævnligt op om, at ingen gider være i kirken, eller beskæftige sig med den. Når nogle nu så ligefrem be'r om at komme til, skulle man da være et skarn, hvis man sagde nej, forklarer sognepræst Carsten Marvig.

Og menighedsrådet sagde da også ja tak og betalte materialerne, og den middelalderlige Stjær Kirke ved Århus genopstod i pinsedragt, udformet i nutidens moderne billedsprog.

Nu bydes menigheden velkommen af glødende serafer i våbenhuset, broderet og syet af appelsin- og løgposer og filt, og med et spejl øverst på figurerne, så enhver kan spejle sig selv ind i rollen som seks-vinget engel. Inde i kirken ligger en samling broderede sanseposer, hvori gemmer sig nødder, ærter, kaffe, te og andet godt til føle- og luftesansen, og som man kan tage i hænderne og tænke og slappe af ved. Gennem de nu dekorerede vinduer falder sollyset og kaster kors i skygger på vinduesnicherne. I den romanske korbue, malet blå som himlen, forbinder en himmelstige - som den Jakob drømte om i Det Gamle Testamente - himmel og jord.

Endvidere er altertavlens gamle naturalistiske maleri af den opstandne Kristus erstattet af et abstrakt pinsebillede, og præsten kan iklæde sig "tunger af ild". En purpurrød messehagel med forgyldt broderi indgår i udsmykningsprojektet, inspireret af Grundtvigs pinsesalme, "Du, som går ud fra den levende Gud". Derfor er den tungeformet."